kolmapäev, 15. juuni 2016

Gluteenivabad pannkoogid.



 Enam ei mäleta kustkohast selle retsepti leidsin. Igal juhul on tegu gluteenivabade ja laktoosivabade pannkookidega. 

Vaja läheb:
1 muna
1 tl kookospalmi suhkrut
1 dl riisijahu
1 dl maisitärklist
2,5 dl mandlipiima (või muud taimset piima)
pisut soola

praadisin gheega.

Valmistamine:
Vahusta muna suhkruga ning lisa seejärel taimne piim. Sega juurde ülejäänud ained ning lase taignal seista 30 minutit. Prae pannkoogid ghee või kookosõliga kuldselt pruuniks. 

 Kõht oli nii tühi, et ei raatsinud pannkooke korralikult pruunistadagi :D Ma ikka soovitan kuldset jume ka kookidele külge praadida. On lihtsalt taldrikul ilusam vaadata. :)

Ümberkeeramisega niisiis ei maksa kiirustada. Lisaks on krõbedaks praetud kooke lihtsam ka ümber keerata. 
Küpsisevormid. Foto: netist. 
 Kaunistuseks on kookide peal banaanist, kiivist ja mangost lillekesed, mis on tehtud küpsisevormidega. Tellisin (siit

Gluteeni - ja laktoosivabad pannkoogid. Foto: erakogu.
Mõnusat maiustamist! :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar