pühapäev, 12. juuni 2016

Zuudlid pestokastmes.



 Sain oma ihaldatud köögivilja spiraalija (siin) kätte. Loomulikult tahtsin kohe ära proovida.  Ja ma olen täiega sillas! :P See on üks ütlemata asjalik köögiriist. Kaasas on kolm erinevat tera. Lõiketerad on hästi teravad ja suvikõrvitsa spiraalimine käis vaid hetkega. Tulemus oli nii ilus ja selliseid nuudleid söövad lapsed ka heameelega, sest see näeb nii efektne välja. Aga kes ei tahaks, et ta laps rohkem köögivilju sööks? Ja no inimesed söövad ju silmadega ka. Toit näeb taldrikul väga efektne välja. 


Köögivilja spiraalija Delimano Top Shop-i poest.
Esimeseks roaks valisin suvikõrvitsa nuudlid ehk siis zuudles, nagu neid inglise keeles nimetatakse (on ju lahe sõna :P) Tegin oma zuudlid pestokastmes. Retseptiks idee sain siit.


Valmis spiraalitud suvikõrvits, Pajumäe Talu maheghee ja pesto.  Foto: erakogu.


vaja läheb:
1 suvikõrvits
1 sl gheed
1 sl pestot

Valmistamine:
Valmista suvikõrvitsa nuudlid köögivilja spagetimasinaga. Pane pannile ghee ja lisa nuudlid. Kuumuta suvikõrvitsa nuudlid ghees peaaegu pehmeks. Se läheb paari minutiga nii, et ära panni juurest lahku. Lisa pesto ja sega zuudlitega läbi. 

Serveeri kohe ja lisa endale meelepärane lisand. Mina lisasin zuudlitele peale veel näputäie riivitud parmesani juustu. 

Zuudlid pestokastmes, üks ilus lihatükk ja tomati-kurgi garneering. Foto: erakogu. 


Head isu!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar