See retsept ringles vahepeal Facebookis. Sealt see retsept mulle silma jäigi.
- 2 sl pruuni suhkrut
- 3/8 tl kaneeli
- 1 1/4 sl sulatatud võid või gheed
Segada kokku.
- 2 suurt õuna
Koori õunad ja eemalda õunasüdamiku eemaldajaga õuntest südamik. Lõika õunad pooleks. Tee õuntele sisse lõiked, kuid jälgi, et õunu lõpuni läbi ei lõikaks. Määri küpsetusvorm sulatatud võiga ja aseta õunad vormi. Pintselda õunad pealt suhkru-või-kaneeli seguga. Kata vorm fooliumiga ja küpseta õunu 200 kraadi juures 20 minutit.
Võta õunad ahjust välja. eemalda foolium ja küpseta veel 200 kraadi juures 10 minutit.
- 2 spl pruuni suhkrut
- 1 1/4 sulatatud võid või gheed
- 3/8 tl kaneeli
- 2 spl täisterakaerahelbeid
- 1 tl nisujahu
- 1/4 tl soola
Segada koostisosad kausis segamini ja tõsta segu küpsetatud õunaviilidele ja õunaviilude vahele. Küpseta 200 kraadi juures veel 10 minutit.
Hasselbacki õunad kookosvahukoorega. Foto: erakogu.Kookosvahukoore valmistamine. |
Stevia tuhksuhkur. Müügil näiteks maksimarketis. Foto: netist. |
NB! Jälgi, et kogemata vett ei võta. See on purgi põhjas.
Mikserda kookoskoor kohevaks ilusaks vahuks ja serveeri näiteks Hasselbacki õuntega.
Kookoskreem. Foto: netist. |
Head maiustamist!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar