neljapäev, 30. juuni 2016

Apelsinikana.



Leidsin selle põneva retsepti siit.

Vaja läheb:
800 g kanafileed
1 spl õli

Kastmeks:
100 ml apelsini mahla
70 g mett
35 g ketšupit
2 spl riisiäädikat
2 spl maisitärklist
2 tl pruuni suhkrut
1 tl seesamiõli
1 küüslauguküüs (purustatud)
1 tl apelsini riivitud koort
serveerimiseks valgeid seesamiseemneid
serveerimiseks rohelise sibula varsi (diagonaalselt lõigatud)


Müller's Mühle maisitärklis. Foto: netist.

Valmistamine:
1.Lõika kanafilee väikesteks tükkideks. 
2. Kuumuta pannil õli, lisa kanatükid ning prae keskmisel kuumusel peaaegu küpseks. 
3. Vispelda kokku kõik kastme komponendid, vala kanatükkidele ning kuumuta veel 2-3 minutit, kuni kaste pakseneb (lase kastmel kindlasti korra keema tõusta).
4. Enne serveerimist puista peale pannil röstitud valgeid seesamiseemneid ning diagonaalselt lõigatud rohelist sibulat. Serveeri koos riisiga. 

Apelsinikana. Foto: erakogu.


Head isu! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar