Üks
mõnusalt magus ja kakaone puding. Leidsin selle retsepti kunagi
netist aga nüüd ei leia kahjuks originaali enam üles :(
Vaja läheb:
Vaja läheb:
3
küpset banaani
1-2
pehmet datlit (leota enne vees)
paar
spl toorkakaod
lisandiks
marju (näiteks kirsid, vaarikad, maasikad vms)
Valmistamine:
Kõik
koostisained peale marjade tuleb saumikseriga purustada ja kakaod
lisada seni, kuni värvus on tumepruun ning maitse piisavalt kakaone.
:)
Võib
proovida ka ilma datliteta, kuid minu meelest on tulemus siis liiga
mõru ja vähe magus. Minu maitse järgi piisab ühest datlist.
Samuti võib lisada kuni pool avokaadot, mis teeb pudingu mahedamaks ja kreemisemaks, kuid mulle meeldib ilma isegi rohkem.
Samuti võib lisada kuni pool avokaadot, mis teeb pudingu mahedamaks ja kreemisemaks, kuid mulle meeldib ilma isegi rohkem.
Mina
lisasin sügavkülmutatud kirsse, sest kakao ja kirsid sobivad minu
arust kõige rohkem omavahel. Ka võib lisada kookoslaaste. Valged
laastukesed pruuni kreemi peal näevad efektsed välja.
Kuna
mu kirsid olid lahtise pakendiga sügavkülmas seisnud siis olid nad
inetult krimpsu tõmbunud, kui kirsid ära sulatasin. Nüüd olen
targem ja kasutan kindlalt suletavat karpi, kui korraga tervet pakki
marju ära ei tarvita. Valan lihtsalt marjad kindlalt suletavasse
karpi ja hoiustan oma marju nii sügavkülmas.
Jälle see blogger trikitab. Lihtsalt lambist on ühe rea väikeseks kirjaks muutnud ja tee või tina aga ära seda muuta ei lase. Proovi kuidas tahad. Sellised trikid mulle küll ei meeldi :(
VastaKustutaJa pealkirjas on kaka - o on plehku pannud :)
VastaKustuta:D Jummel. Välja näeb küll sedamoodi. Aga ei, tegelikult on tõesti väga hea ja lihtne magustoit.
Kustuta