Ülimalt hea ja lihtne rabarberikeeks tatrajahuga. Foto: erakogu. |
Mahe toortatrajahu. Foto: netist. |
2 dl mahe toortatrajahu
1 dl kookospalmi suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl roosat himaalaja soola
1 dl õli
2 muna
1 priske rabarberivars (ei kaalunud)
2 tl kaneeli
100 g laktoosivaba toorjuustu
100 g laktoosivaba hapukoort
törtsuke gheed
Philadelphia laktoosivaba toorjuust. Foto: netist. |
1. Sega tatrajahu, kookospalmi suhkur, küpsetuspulber ja sool ühes kausis omavahel kokku.
2. Vahusta munad õliga.
3. Sega vahustatud munasegu jahuseguga. Sega korralikult läbi.
4. Koori rabarberivars ja tükelda väikesteks tükkideks. Sega rabarberitükid kaneeliga.
5. Sega omavahel toorjuust ja hapukoor ning lisa koos rabarberitükkidega taignale. Sega taigen korralikult läbi.
6. Vala taigen törtsukese gheega määritud silkoonist keeksivormi. ning küpseta 180 kraadi juures umbes 35 minutit. Tegin retseptis etteantud juhendi järgi ja lülitasin ahju välja ning avasin ahjuukse praokile peale keeksi valmimist ning lasin keeksil soojas ahjus umbes 10 minutit seista.
Tere laktoosivaba hapukoor. Foto: netist. |
Rabarberikeeks lahtilõigatult. Foto: erakogu. Mõnusat, tervislikku maiustamist! |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar