kolmapäev, 15. juuni 2016

Nipp, kuidas vältida oma poolikut marjapakki sügavkülmas krimpsu minemast.



 Kui paljud teist kasutavad korraga ära terve paki sügavkülmutatud marju? Et vältida selliseid krimpsutõmbunud marju, nagu minul siin siis valage marjad peale pakendi avamist korralikult ja kindlalt suletavasse karpi. 
 Ma täiega fännan Lock & Lock karpe. Nad on nii kindlad, et ma võtan selle karbiga omale isegi suppi tööle kaasa ja midagi ei leki läbi. Lock & Lock karpe saab osta nüüd isegi Maksimarketist. Või valite kohe nende kodulehelt siit. Nad teevad aegajalt väga asjalikke allahindlusi. 


Superkindlad Lock & Lock karbid. Foto: netist.
Peale selle, et nendega saab oma lõunasöögi tööle kaasa võtta ilma, et midagi läbi lekiks saab neid kasutada ka sügavkülma karpidena, kui oled avanud sügavkülmutatud marja või köögiviljapaki. Nii püsivad marjad ja köögivili ilusad ega tõmbu krimpsu ega korja pakendisse jääd või lund. 

Ka on sellega hea ürte sügavkülmutada. Kui ei jõua tervet punti ürte korraga ära kasutada siis nopi lehed ja pane need kergelt, ilma kokkusurumata karpi. Loomulikult eeldab see puhtaid ürte, mida pole vaja pesta. Kui ürdid on märjaks pestud siis pole sellisest säilitamisest tolku. Saad jääklombid, mitte ilusaid ürte, mida oma toidu garneerimiseks või toidu sisse hea kasutada. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar