neljapäev, 30. juuni 2016

Kana-kookosekarri.



Selle retsepti sain Santa Maria Asian Spices Paneng Red Curry maitseainepakilt.
 See on Taipärane maitseaine kaffirlaimi, punase karri ja tšilliga. Pakil on kirjas, et sobib eriti hästi linnulihaga aga ka veise- ja sealihaga ning krevettidega. 
Punase karri maitseainesegu. Foto: netist. 

Vaja läheb:
400 g kanafileed
 törtsuke õli
1 pakk punase karri maitseainesegu
1 purk ehk 400 ml kookospiima
1 punane paprika
peotäis suhkruherneid
nuudlid või riis serveerimiseks

Valmistamine: 
1. Tükelda ja prae kanafilee õlis.
2. Lisa pakk punase karri maitseainesegu ja purk kookospiima. Kuumata mõned minutid. 
3. Lisa tükeldatud punane paprika ja suhkruherned või sügavkülmutatud suhkruherned (võib koos kaunadega) ja kuumuta seni, kuni köögiviljad on pehmed. 
4. Seveeri nuudlite või riisiga. 

Kana-kookosekarri. Foto: erakogu.

Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar