teisipäev, 5. juuli 2016

Riisiküpsised.



Retsept on võetud raamatust "Tervise hoidmise toidud 3. Laktoosita. Kaseiinita. Gluteenita." (autor Maire Vesingi)

Kogus umbes 30 tk
Riisijahu. Foto: netist. 
Vaja läheb:
1 kanamunavalge
50 g Demerara suhkrut
25 g kookosõli
30 g riisijahu

Valmistamine:
Jahvata suhkur kohviveskis tuhksuhkruks. Vahusta kanamunavalge kergelt tuhksuhkruga, lisa kookosõli ja riisijahu. Aseta küpsetuspaber ahjuplaadile ning tõsta sinna väikesed pätsid. Jäta vahed vahele, sest küpsised valguvad küpsedes laiali.
Küpseta 190 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Demerara suhkur. Foto: netist. 
Minu kommentaar:
Muidu väga head küsised ja kerge valmistada aga minu jaoks liiga magusad. Suhkrut võiks julgelt poole vähem olla minu arust.

Riisiküpsised. Foto: erakogu. 

Mõnusat maiustamist!


1 kommentaar: