Retsept on võetud raamatust "Tervise hoidmise toidud 3. Laktoosita. Kaseiinita. Gluteenita." (autor Maire Vesingi)
Kogus
umbes 30 tk
Riisijahu. Foto: netist. |
Vaja läheb:
1
kanamunavalge
50 g Demerara suhkrut
25 g kookosõli
30 g riisijahu
50 g Demerara suhkrut
25 g kookosõli
30 g riisijahu
Valmistamine:
Jahvata
suhkur kohviveskis tuhksuhkruks. Vahusta kanamunavalge kergelt
tuhksuhkruga, lisa kookosõli ja riisijahu. Aseta küpsetuspaber
ahjuplaadile ning tõsta sinna väikesed pätsid. Jäta vahed vahele,
sest küpsised valguvad küpsedes laiali.
Küpseta 190 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Küpseta 190 kraadises ahjus 5-8 minutit.
Demerara suhkur. Foto: netist. |
Minu
kommentaar:
Muidu
väga head küsised ja kerge valmistada aga minu jaoks liiga magusad.
Suhkrut võiks julgelt poole vähem olla minu arust.
Riisiküpsised. Foto: erakogu. |
Mõnusat maiustamist!
Aitäh retsepti eest! :)
VastaKustuta