Olen oma blogis juba põhjalikult kirjutanud kevadrullide valmistamisest. Kevadrullide valmistamisest saab lugeda siit. Seekord tegin lihtsalt teistsuguse täidisega.
Riisinuudlid Umami poest. |
Sügavkülmutatud mangotükid. Foto: netist. |
riisinuudlid
ahjukana tükid
mangotükid
porgand
paprika
Gourmet Garden Thai seasoning pasta
Gourmet Garden Chilli pasta
Gourmet Garden ingveri pasta
riisipaberit
õli
Thai maitseainepasta |
Chilli pasta |
Ingveri pasta |
kecap manis
magus chilli kaste
Magus chillikaste. Foto: netist |
Kecap manis Umami poest |
1. Keeda valmis riisinuudlid pakendil etteantud juhendi järgi.
2. Tükelda ahjukana suupärasteks tükikesteks.
3. Puhasta ja tükelda või riivi jämeda riiviga porgand.
4. Tükelda parika väikesteks kangideks.
5. Vala pannile pisut õli, lisa porgand ja parika ning kuumuta kergelt läbi. Lisa keedetud riisinuudlid. Maitsesta Gourmet Gardeni maitseainetega ja sega läbi.
6. Valmista ette riisipaberid ja pane iga kevadrulli sisse täidis.
7. Prae kevadrullid pannil õlis kuldpruuniks.
8. Sega kokku ketjap manis ja magus chillikaste.
9. Serveeri kuumalt.
Kommentaariks:
Kana ja mango sobivad minu arust superhästi omavahel. Vürtsikust lisavad Gourmet Gardeni maitseainepastad. Need võib vabalt asendada värske ingveri ja küüslauguga. Kastmeks segasin kokku seekord kecap manise, mis on selline mõnus paks ja magus sojakaste ning magusa chillikastme. Super maitsvad tulid :)
Kevadrullid kana ja mangoga. Foto: erakogu. Head isu! |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar