teisipäev, 5. juuli 2016

Porgandipasta šampinjonidega.



Selle retsepti leidsin google piltide hulgast, kui olin otsingusse kirjutanud porgandipasta. Tegin nendest komponentidest, mis kodus oli. Köögivilja jätsin mõnusalt krõmpsuks. Väga maitsev roog tuli. :)


Porgandipasta tegemise õpetus. Foto: netist.

Vaja läheb:
2 prisket porgandit
1 karp šampinjone
peotäis sügavkülmutatud herneid
peotäis porruviile
peotäis selleritükke
4-5 minimaisi
soola
pipart
mahegheed


Valmistamine:
Puhasta porgandid ja valmista köögivilja spiraaliaga (sellisega) porgandist spagetid. 
Kuumuta pann. Lisa törtsuke mahegheed ja šampinjonid. Maitsestasin šampinjonid soola ja pipraga. 
Lisasin porgandispagetid, konservminimaisi (4-5 minimaisi tükeldatult), peotäis herneid, selleritükid, porruviilud. Kuumuta roog läbi, nii et köögiviljad jäävad õrnalt krõmpsud. 
NB! Mul on mõnedest toidutegemistest järgi jäänud porrut, sellerit, šhampinjone, herneid jms, mille olen siis ära puhastanud/tükeldanud/viilutanud ja sügavkülma pannud. Nii ei lähe midagi raisku/pahaks ja saab vajadusel sügavkülmast kohe võtta. Kasutasingi oma porgandipasta tegemisel neid sügavkülmast võetud köögivilju. 
Varsseller. Foto: netist.
Porgandipasta tegemisel võib kasutada erinevaid köögivilju, mis kodust leiad. Šampinjonide asemel võib loomulikult kasutada eelmisest toidukorrast järgijäänud praekana või lihalõike. Minul olid mingid tumedamad šampinjonid. Seepärast tuligi roog selline tume. Minimais on Umami poest. 


Porgandipasta. Foto: erakogu.
Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar