kolmapäev, 6. juuli 2016

Kana tikka masala.



Selleks retseptiks konkreetset retsepti aluseks ei võtnudki. Tegin põhiretsepti järgi. Supermaitsev kana riisiga. 
Tomatipasta. Foto: netist.
Vaja läheb:
2 kanafileetükki
150 g maitsestamata jogurtit
1 väike mugulsibul
killuke võid
1 väike pakk tomatipastat
1 spl garam masala maitseainesegu
natuke sidrunimahla
soola
peotäis värsket koriandrit

Garam masala maitseainesegu Umami poest. 

Valmistamine:
1. Sega garam masala maitseaine maitsestamata jogurti sisse. Lisa tükeldatud kanafileetükid maitsestatud jogurti sisse ja lase maitsestuda. Seejärel prae kanatükid võis. Tõsta kõrvale. 
2. Prae pannil võis tükeldatud mugulsibul. Lisa tomatipasta ja pisut vett. Lase keeda, kuni kaste pisut pakseneb. 
3. Lisa kastmesse praetud kanatükid. Maitsesta soolaga. Pigista kastmesse ka pisut sidrunimahla. Sega. 
4. Serveeri kana tikka masalat keedetud jasmiiniriisiga ja peale raputa värsket hakitud koriandrit. Toidule sobiks lisada veel mandlilaaste. 

Kana tikka masala. Foto: netist.

Head isu!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar