neljapäev, 14. juuli 2016

Kana-kinoa-lillkapsa-köögivilja roog.


Mul pole õrna aimugi mis toit see on. Natuke nagu kana-lillkapsa-kinoaroog ja wokiroog. Ühesõnaga kõik mis kapist kätte sain viskasin pannile.
Bambusevõrsed Umami poest. 
Oli üks tükike lillkapsast veel järgi, ahjukanatükid, paprika, porgand, seller, purgi põhjas oli veel natuke bambusevõrseid. Mingid wokiroa maitseained Santa Maria omad. Mõlemas ainult paki põhjas natuke. Siis üks wokikaste. Ja tuubis sidrunheina ja ingveri pasta (midagi oli seal veel sees ). Kõik see kokku keerata ja tuleb tunnistada, et pole tükk aega midagi nii head saanud.

Sidrunheina pasta. Foto: netist.

Ingveri pasta. Foto: netist.


Vaja läheb:
1/2 värsket lillkapsast (lõika suupärasteks õisikuteks)
1 tass keedetud kinoad (kinoa valmistamise õpetuse saad siit)
ahjukana tükikesi
1 paprika (lõika ribadeks)
1 porgand (lõika kangideks)
seller (viiluta)
pisut bambusevõrseid
wokiroa maitseaineid
wokikaste
natuke õli

Wokiroa maitseainesegu. Foto: netist.
Wokiroa maitseainesegu. Foto: netist.
Wokikaste. Foto: netist.
Valmistamine:
1. Keeda kinoa.
2. Valmista ette köögiviljad.
3. Lisa pannile õli ning köögiviljad. Kuumuta seni kuni köögivili on mõnusalt krõmps.
4. Lisa ahjukanatükid ning keedetud kinoa. 
5. Maitsesta woki maitseainesegudega ja woki kastmega. 
6. Sega läbi ja serveeri kohe.

Kana-kinoa-lillkapsa-köögivilja wokiroog. Foto: erakogu.

Ei näe just kõige efektsem ja isuaäratavam välja aga tõesti superhea toit tuli välja! Ühesõnaga vahel võib juhtuda, et toidujääkidest võib kokku tulla väga hea ja maitsev toit. Kasutage neid toiduaineid, mis külmkapist või sügavkülmast kätte saate.

Mõnusat fantaasialendu :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar