Mul
pole õrna aimugi mis toit see on. Natuke nagu
kana-lillkapsa-kinoaroog ja wokiroog. Ühesõnaga kõik mis kapist
kätte sain viskasin pannile.
Bambusevõrsed Umami poest. |
Oli
üks tükike lillkapsast veel järgi, ahjukanatükid, paprika,
porgand, seller, purgi põhjas oli veel natuke bambusevõrseid.
Mingid wokiroa maitseained Santa Maria omad. Mõlemas ainult paki
põhjas natuke. Siis üks wokikaste. Ja tuubis sidrunheina ja ingveri
pasta (midagi oli seal veel sees ). Kõik see kokku keerata ja tuleb
tunnistada, et pole tükk aega midagi nii head saanud.
Sidrunheina pasta. Foto: netist. |
Ingveri pasta. Foto: netist. |
Vaja läheb:
1/2 värsket lillkapsast (lõika suupärasteks õisikuteks)
1 tass keedetud kinoad (kinoa valmistamise õpetuse saad siit)
ahjukana tükikesi
1 paprika (lõika ribadeks)
1 porgand (lõika kangideks)
seller (viiluta)
pisut bambusevõrseid
wokiroa maitseaineid
wokikaste
natuke õli
Wokiroa maitseainesegu. Foto: netist. |
Wokiroa maitseainesegu. Foto: netist. |
Wokikaste. Foto: netist. |
Valmistamine:
1. Keeda kinoa.
2. Valmista ette köögiviljad.
3. Lisa pannile õli ning köögiviljad. Kuumuta seni kuni köögivili on mõnusalt krõmps.
4. Lisa ahjukanatükid ning keedetud kinoa.
5. Maitsesta woki maitseainesegudega ja woki kastmega.
6. Sega läbi ja serveeri kohe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar