esmaspäev, 4. juuli 2016

Õuna-kaerahelbe ahjupuder.



See mõnus ahjupuder maitseb pigem nagu õunakook. Väga mõnus variant oma hommikupuder vahelduseks ahjus valmis teha. 

Retsepti leidsin siit.

  • 2 portsu
  • 50 minutit

Ahjus küpsetatud kaerahelbepuder õuntega.

Vaja läheb:
6 spl kaerahelbeid 
100 ml kuuma  keedetud vett
3 tk õunu
2 spl kookospalmisuhkrut
Veski Mati täisterakaerahelbed. Foto: netist. 
Valmistamine:
1. Tükelda õunad.
2. Võta 2 keraamilist vormi, pane nendesse kaerahelbed koos tükeldatud õunte ja suhkruga, vala igasse potti 50 ml vett ja sulge potid kaanega või fooliumiga. 

Mina tegin ühe portsu ja kasutasin poolt kogust vajaminevaid toiduaineid ja valmistasin ühes väiksemas keraamilises vormis, millel on ka kaas komplektis olemas. Aga tegelikult võib täiesti vabalt ka mitu portsu ühes vormis teha. 
3. Küpseta 180 kraadises ahjus 40 minutit.
4. Serveeri.

Õuna-kaerahelbe ahjupuder. Foto: erakogu. 
Oma pudrule lisasin veel pisut hakitud kreeka pähkleid ja kaneeli.

Head isu!
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar