neljapäev, 14. juuli 2016

Mandlijahus paneeritud broilerifilee ja daikoni ehk valge redise salat.



Mõnusalt krõbedas paneeringus broilerifilee. Gluteenivaba ja laktoosivaba. Leebe LCHF või Paleo retsept. Kõrvale salatiks ribastatud daikon ehk valge redis. Salati maitsestasin vaid törtsukese balsamiäädikaga. 
Mandlijahu Piprapoest. Foto: netist.
Vaja läheb:
2 brolerifileed
mandlijahu
soola
pipart
praadimiseks õli

Valmistamine:
Lase sügavkülmutatud broilerifileedel pisut sulada. Poolkülmunult on brolerifileesid kergem lõigata. Lõika üks filee pooleks ja need kaks poolikut veel omakorda pooleks. Nii saad kokku 8 fileed. Patsuta köögirätikuga pisut kuivemaks. Maitsesta soola ja pipraga ning paneeri mandlijahus. 
Aja pann törtsukese õliga kuumaks ja prae fileed tulisel pannil krõbedaks ja kuldpruuniks. 
Kirsi balsamiäädikas. Foto: netist. 
Kõrvale paku mõnd värsket salatit. Minul on köögivilja lõikuriga ribastatud valge redis, mille maitsestasin törtsukese balsamiäädikaga. 

Mandlijahuga paneeritud broilerifilee ja valge redise salat. Foto: erakogu.

Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar