esmaspäev, 4. juuli 2016

Ananassi-kana Tai roog.


Selle retsepti sain Santa Maria Asian Spice Pineapple Thai pakilt. Niipalju kommentaariks, et minu jaoks jäi isegi pisut lahjaks.Veel vürtsikam oleks võinud olla. :D 

Santa Maria Asian Spices Pineapple Thai maitseainesegu. Foto: netist.

Vaja läheb:
1 purk kookospiima
400 g kanafilee kuubikuid
2 spl õli
1 kott Santa Maria Asian Spices Pineapple Thai maitseainesegu.
1/2 värsket ananassi või purk ananassikonservi.
100 g värsket spinatit
värsket koriandrit
serveerimiseks riisi või nuudleid
Ananass. Foto: netist. 
Valmistamine:
  1. Lõika kanafilee kuubikuteks ja prae neid õlis.
  2. Vispelda Asian Tai maitseainesegu kookospiimaga ja vala see kanalihale.
  3. Kuumuta paar minutit.
  4. Koori ananass ja lõika tükkideks ning lisa praetud kanale koos värske spinatiga.
  5. Kaunista mõne korandrilehega. Serveeri nuudlite või riisiga.
Ananassi-kana Tai roog. Foto: erakogu. 
Head isu!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar