Ühepajatoidust jäi mul veerand kapsapead alles. Otsustasin sellest teha hautatud kapsast hakklihaga aga valmistada see Slow Cooker-is. Mõeldud-tehtud.
Vaja läheb:
1/4 valget peakapsast (510 g)
pool pakki hakkliha (300 g)
1 väike sibul (45 g)
1 spl õli hakkliha ja sibula praadimiseks
maitsestamiseks soola ja pipart
törtsuke vett (umbes 1 dl)
Valge peakapsas. Pilt: netist. |
Rakvere Kodune hakkliha. Pilt: netist. |
Valge mugulsibul. Pilt: netist. |
Himaalaja roosa sool. Pilt: netist. |
Ekstra neitsioliivõli. Pilt: netist. |
Jahvatatud must pipar. Pilt: netist. |
Valmistamine:
Tükelda kapsas ja pane Slow Cooker-i keraamilisse potti. Puista peale soola ja sega läbi.
Prae pannil õlis hakkliha ja sibul. Maitsesta soola ja pipraga. Vala hakkliha pannilt potti kapsa peale ja vala üle umbes 1 dl veega.
Pane potile kaas peale, vali "HIGH" režiim ja hauta ca 3 -3,5 tundi. Sega umbes poole hautamise ajal korra läbi ja maitse kas on vaja soola juurde panna.
Serveeri keedetud või aurutatud kartulitega.
Hautatud kapsas hakklihaga Slow Cooker-is valmistatud. Foto: erakogu. |
MINU KOMMENTAAR:
Kuna see toit on mõeldud homseks tööle kaasa võtmiseks, siis tõstsin ta potist kaussi ja jahtununa panin külmkappi. Hommikul panen Lock & Lock karbiga portsud (mul on 11 tunnised tööpäevad, seega on tööl mitu söögikorda ja õhtul töölt koju tulles enam ei söö midagi, sest on juba liiga hilja) valmis. Keedan või aurutan (ei tea veel kumma variandi valin) paar kartulit juurde ja ongi homne söök olemas :) Sellepärast siis selline pilt.
Ja siin on selle toidu toitumisalane teave (kokku tuli 4 portsu):
Head isu!
Jälle seesama jama! Mida rohkem neid pilte paigutan, seda jubedamaks läheb paigutus :( Kusjuures hämmastav on see, et mustandis näeb kõik perfektne välja. Täielik müstika!
VastaKustuta