laupäev, 30. oktoober 2021

Banaani - piparmündi jäätis.



Täna on mul teiega jagamiseks spetsiaalne retsept, mis mitte ainult ei demonstreeri külmutatud banaanidest valmistatud jäätise ilu, vaid annab teile ka fantastilise vahendi mineraalirikaste roheliste, piparmündi ja odraorase mahla pulbri lisamiseks oma toitudesse. Kui olete piparmündijäätise fänn, siis meeldib teile see retsept. Kui piparmünt pole teie lemmik, võite selle lihtsalt välja jätta ja see maitseb endiselt suurepäraselt. Laimimahla lisamine on ka lõbus lisand!

Puuviljapuder koos tervendajatega üheskoos ...

Selles retseptis sisalduv puuviljade ja roheliste kombinatsioon pakub teile tohutut hulka tervendavaid antioksüdante, flavonoide, vitamiine ja mineraale, mis toidavad ja puhastavad teie rakke, kudesid ja elundeid ning lisavad teie kehale rohkem energiat ja elujõudu. See on suurepärane valik ka neerupealiste väsimuse puhul, kuna selle retsepti koostisosad tagavad teile suurepärase tasakaalu neerupealiseid toitavaid glükoosi, kaaliumi ja naatriumi.

Banaanid on fantastiline "aju toit", mis sisaldab ka võimsaid seenevastaseid ja antibiootilisi ühendeid ning proteaasi inhibiitoreid, mis võivad aidata viirusi nende traktides peatada. See muudab need väga kasulikuks selliste krooniliste haiguste korral nagu vöötohatis, epsteini barr-viirus, parkinsoni tõbi, sclerosis multiplex, artriit, kroonilise väsimuse sündroom ja luupus.

Odraorase mahla pulber on üks toitainerikkamaid taimseid toite, mis meile kättesaadav ning aitab rasvade lagunemisel kehas sujuvalt kulgeda, aidates tasakaalustada kehakaalu. Samuti on see eriti kõrge klorofülli sisaldusega, mis aitab pärssida haigusbakterite kasvu, tasakaalustades lisaks keha PH taset, et edendada suurepärast tervist ja immuunsust. On tõestatud, et odraorase mahla pulber tugevdab immuunsussüsteemi, leelistab keha, suurendab energiat, soodustab seedimist, leevendab kõhukinnisust ning parandab naha, juuste ja küünte tervist. See on hädavajalik toksiinide ja raskmetallide eemaldamiseks kilpnäärmest, mistõttu on see üks viiest raskemetallide detoksi jaoks vajalikust olulisest koostisosast.

Piparmünt on imeline seedetrakti rahustava toimega ja antibakteriaalsete omadustega. On teada, et see leevendab ärritunud soole sündroomi sümptomeid, lõdvestades seedelihaseid ning aitab ka rasvade seedimisel, muutes selle imeliseks looduslikuks ravimiks, mida juua rikkaliku söögikorra lõpus. Mündi tee on suurepärane ka vaimse väsimuse, meeleolumuutuste, sinusiidi, astma, pea külmetushaiguste, peavalude ja ummikute leevendamisel.

Banaani-piparmündi jäätis. Pilt: siit



Banaani - piparmündi jäätis.

Nautige seda retsepti hommikueineks, lõunaeineks, vahepalaks, magustoiduks või igal ajal! See sobib suurepäraselt nii lastele kui ka täiskasvanutele ja on ka suurepärane valik, kui teete 28-päevast tervendavat puhastuskuuri, millest on kirjutatud Medical medium raamatus.

Loodan, et teile meeldib see retsept.

Koostis:
• 4 kooritud, tükeldatud ja külmutatud banaani
• 1 tl värsket piparmündilehte, peeneks hakitud
• 2 tl odraorase mahla pulbrit

Valmistamine:

1. Pange kooritud, tükeldatud ja külmutatud banaanid köögikombaini. Töötle / sega, kuni saad pehme jäätise konsistentsi. Selleks kulub mõni minut. Lükake mõned korrad vahepeal kannu seintelt segu alla tagasi, et kõik ühtlaselt kreemiseks muutuks. Kui kasutate blenderit, peate võib-olla lisama paar supilusikatäit vett, kuid lisage nii vähe kui võimalik.

2. Kui olete banaanid jäätiseks muutnud, lisage tükeldatud piparmünt ja odra rohumahla pulber. Töödelge mõni sekund uuesti.

3. Serveeri ja söö kohe või aseta jäätis 15–30 minutiks sügavkülma, et taheneks, kui eelistad kõvemat konsistentsi.

Retsept siin.

PS! Õunakrõbediku retseptis, mille leiab magustoidu albumist, on soovitus juurde serveerida banaanijäätist (kui on soovi). Võite valmistada banaanijäätist nii piparmündi ja odraorase mahla pulbriga või ka ilma nendeta ehk tavalist banaanijäätist. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar