esmaspäev, 30. mai 2016

Lillkapsa - värske kurgi - krabipulga salat.




 Selle retsepti sain kunagi ühelt sünnipäevalt. Sünnipäevalaual oli ka see salat ja kuna see ostutus ülimenukaks ja maitses ka mulle väga siis söandasin retsepti küsida :) 

Sellest kogusest tuleb 3 portsu salatit. Ühe portsu orienteeruv kalorsus on 69 kcal.









Vaja läheb:

100 g lillkapsast
100 g värsket kurki
6 tk krabimaitselist pulka ehk siis 93 g
100 g Felixi Eesti kergeimat majoneesi.

Valmistamine:

Lõika värske, toores lillkapsas suupärasteks õisikuteks. Lõika värske kurk samuti suupärasteks tükkideks. Viiluta krabimaitselised pulgad ja sega kõik koostisosad omavahel läbi. Maitse ja maitsesta tsutikese soolaga. 


Lillkapsa-värske kurgi-krabipulga salat. Foto: erakogu.


Head isu!
sm

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar