esmaspäev, 23. mai 2016

Kristallid kilpnäärme ravi toetuseks.

  Mind on alati lummanud kristallid ehk poolvääriskivid ja vääriskivid. Ka oma töös puutun ma nendega igapäevaselt kokku. Nad ümbritsevad mind kõikjal. Olen neid seni ostnud mingi hetke ajendil ja ilma teadlikuseta. Nüüd sellesse teemasse sügavuti minnes, kui otsustasin, et teen selleteemalise postituse, et oleks "silma all" ja vajadusel kergelt leitav siis avastasin, et olen neist päris mitmed juba omale koju ka ostnud. Kas tõesti sisetunne? :) Kilpnäärmega vastab merevaik, akvamariin, asuriit, sinine turmaliin ja tsitriin. Aga nagu näete on neid palju rohkem. 

1.Merevaik.
Merevaik on võimas tšakra puhastaja ja ravitseja. Füüsilisel tasandil küllastab see keha elujõuga ja sel on vägi tõmmata haigusseisund kehast välja. Neelates valu ja negatiivset energiat, võimaldab merevaik kehal taas tasakaalu saavutada ja iseennast tervendada. Merevaik leevendab stressi. See resoneerub kurguga, ravitsedes hõõtsikut ja teisi kurguprobleeme.
2.Atakamiit.
Kurgule panduna ravitseb atakamiit kilpnääret, avades kurgutšakra ja kõrvaldades blokaadid eneseväljunduselt, mis võivad olla hüpotüreoidismi (kilpnäärme alatalitus) tekkimise taustaks.

  1. Asuriit.
Asuriit ravitseb kurguprobleeme. Kivil on eriline resonants meelega ja mentaalsete protsessidega, mentaalse tervendamisega ja stressi leevendamisega. 
4.Krüsopraas.
Ravitseb nahahaigusi, südameprobleeme ja kilpnääret, tasakaalustab hormoone ning rahustab seedimist.

      5.Küaniit.
Avab kurgutšakra. Ravib kilpnääret, kõrvalkilpnäärmeid, neerupealseid, kurku ja aju. Vabastab ülemäärasest kaalust. Toetab väikeaju. Küaniit aitab tasakaalustada yin-yang energiat.
    1. Lasuriit e. Lapis Lazuli e. Lasuurkivi.
Lasuriit toob kasu kurgile, kõrile ja kilpnäärmele, puhastab elundeid, luuüdi, harknääret ja immuunsüsteemi. Annab tugeva tõuke immuunsüsteemile. Levendab pearinglust. 
    1. Rodokrosiit.
Tasakaalustab kilpnääret.
    1. Sinine Safiir.
Avab ja ravib kurgutšakrat ning kilpnääret ja hõlbustab eneseväljendust ning oma tõe räälimist. 
  1. Sinine Turmaliin ehk Indigoliit.
Aktiveerib kurgu – ja kolmanda silma tšakrat. Sinine turmaliin toob kasu hingamis – ja immuunsüsteemile ja ajule, korrigeerib vedelike tasakaalu, ravib neere ja põit, harjnääret ja kilpnääret ning krooniliselt valusat kurku. 

    1. Tseoliit.
Saab kasutada struuma raviks, tursete hajutamiseks ja mürkide vabastamiseks füüsilisest kehast.
    1. Sinine Pitsahhaat.
On võimas kurgutervendaja. Selle omadus mõjutada blokeeritud eneseväljendust aitab kaasa õla – ja kaelaprobleemidest, kilpnäärme alatalitusest ja kurgu – ning lümfinakkustest vabanemisele.
    1. Akvamariin.
Akvamariin on kasulik valusa kurgu, paistes näärmete ja kilpnäärmeprobleemide korral. Harmoniseerib ajuripatsit ja kilpnääret, reguleerides hormoone ja kasvu. Sel kivil on üldine toniseeriv mõju. Rahustab ülereageerivat immuunsüsteemi ja autoimmuunhaigusi.
    1. Arlekiinkvarts.
Tugevdab veene, mälu, kilpnääret ning saab jagu puudustest kilpnäärme talituses. Aktiveerib haigusest ja haigusseisundist toibumise tahet ning aitab leevendada meeleheidet.

    1. Rutiilnõelad kvartsis e. Veenuse juuksed.
Kristall ravitseb hingamisteid ja bronhiiti, stimuleerib ja tasakaalustab kilpnääret.
    1. Angeliit.
Resoneerub kurguga, leevendades põletikku ja hoiab kilpnääret ning kõrvalkilpnäärmeid tasakaalus. Abiks kaalujälgimisel.


16. Tsitriin.
Tsitriin on suurepärane kivi energia saamiseks ja uuesti laadimiseks. See on ülimalt tõhus kroonilise väsimuse sündroomi korral ja pöörab süveneva haiguse paremuse poole. Kivi ergitab seedimist, põrna ja pankreast. See hoiab ära nakkused neerudes ja põies, aitab silmaprobleemide korral, parandab vereringet, viib verest mürke välja, aktiveeribharknääret ja tasakaalustab kilpnääret. Tsitriin on väljutaja – see leevendab kõhukinnisust ja kõrvaldab tselluliiti. Ja et oma jõukust suurendada pange tsitriin oma kodu või kontori jõukusenurka või rahakarpi. Jõukusenurk on maja eesuksest või teie oma toa uksest kõige kaugem vasakpoolne nurk.


17. Krüsokolla.
Reguleerib insuliinitaset ja tasakaalustab verd. Oma jahutava mõju tõttu ravitseb see põletikke, eriti kurgus ja mandlites, alandab vererõhku ja mahendab põletusi. Krüsokolla tugevdab kilpnääret ja on kasulik ainevahetusele. 
  1. Ametüst.
Ergutab hormoonide tootmist ja viib kooskõlla endokriinsüsteemi ja ainevahetuse.


    1. Kollane jaspis.
Kanaldab positiivset energiat, lastes teil tunda end füüsiliselt paremini ning annab energiat endokriinsüsteemile. 


      20. Roosa turmaliin.
Mahendab endokriinsüsteemi halba talitust.



  1. Tuliahhaat.
Tervendab endokriinsüsteemi. 


Millalgi on plaan samasugune kokkuvõte teha kaalualandamist toetavatest kristallidest.

    Materialid on kogutud raamatust Kristallide piibel ja netist. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar