reede, 3. veebruar 2017

Mascarpone - vaarika kreem.



 Mul oli üks karp mascarpone toorjuustu ja sügavkülmas pisut vaarikaid. Tekkis idee need kokku keerata ja magustoiduks teha. Mõeldud, tehtud. Hea lihtne ja kiire magustoit. Väga mõnus kreemine ja maitsev. Ja loomulikult ka väga hästi täidab kõhtu. 
Vigala Mascarpone toorjuust. Pilt: netist.

Vaja läheb:
1 karp (250 g) mascarpone toorjuustu
150 g vaarikaid
 2 tl Sötrin suhkrut (saab osta siit)

Sügavkülmutatud vaarikad. Pilt: netist.


Valmistamine:
Võta sügavkülmast vaarikad välja sulama ning mascarpone külmkapist välja pehmenema. Kui vaarikad on juba enam-vähem sulanud vala need karbist suuremasse kaussi, kus on pärast hea mascarpone ja vaarikad kreemiseks vahuks vahustada. Vaarikatele lisa Sötrin suhkur ja karbitäis mascarpone juustu. Vahusta mikseriga kõik koostisosad vahuks. 
 Serveeri. 
Sötrin suhkur LCHF poest. 


Sötrin suhkur:
Erütrtiool on hea asendus suhkrule, doseeritakse sarnaselt suhkrule.  Keha ei omista ühtki kalorit ega süsivesikut. Erütritool ei tõsta veresuhkrut. Toodetud fermenteeritud puuviljadest.

Mascarpone - vaarika kreem. Foto: erakogu. 
 Ja siin mascarpone - vaarika kreemi toitumisalane teave. Sisestatud Myfitnesspal-i. Kokku tuli seda kreemi 4 portsu ja siin siis ühe portsu kalorsus ja toitumisalane teave. 

Mascarpone - vaarika kreemi toitumisalane teave portsu kohta. 
Head maiustamist! 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar