esmaspäev, 6. veebruar 2017

Jaanipäeva challenge (4. veebruar).


Tööpäev.
Lõunakeskuses avati suurenenud Euronics-i tehnikapood ja selle puhul olid teatud päevadel osad tooted eriti soodsate hindadega pakkumises. Mulle tuli see kiri mailile ja sealt nägin, et laupäeval on pakkumises mikrolaineahi hinnaga 29.99 €. Ütlesin juhatajale, et tahaks meile töö juurde mikrolaineahju. Et päev otsa on ikka väga ebatervislik ilma sooja toiduta olla. Ja saingi loa see meile osta. Hommikul oli tükk trügimist. Rahvas oli ikka täiesti pöördes nendest sooduspakkumistest. See mikrolaineahjude kuhi vähenes sekunditega. Õnneks sain ka ühele kastile "küüned taha" :D Ja nüüd on meil töö juures ka kodust kaasavõetud toidu soojendamise võimalus :) Juhuu! :P

4. veebruar Myfitnesspal-is.
 Hommikuks ikka kohv vahukoore koorega ja steviaga. Kõrvale õhuline pofiberist kukkel (mul jätkuvalt lapik, pigem "palaleivake" aga vähemalt nüüd tean, miks mul nad kuklina välja ei tulnud). Retsept asub siin. "Kukli" vahel siis või päikesekuivatatud tomatiga ja juustuviil. 

Õhulised pofiberist "kuklid". Foto: erakogu. 

 Lõunaks võtsin kodust Lock'n'Lock karbiga (täiesti lekkimiskindlad karbid, loe nende kohta siit) kaasa parmesani - kõrvitsa püreesuppi praetud peekonitükikestega (retsept siin). Njämm :P Ja soe toit! 


Parmesani - kõrvitsa püreesupp praetud peekonitükikeste ja riivitud parmesani juustuga. Foto: erakogu. 

 Õhtuks jälle kukkel või, juustu ja singiga. 
Vahepaladeks sulatatud juust (see, mis müüakse fooliumis) ja tükike punast paprikat. 

Sulatatud juust (sulatatud toode) singiga. Foto: erakogu. 

 Valku jälle liiga vähe aga no kui ei õnnestu kuidagi paremini seda toitumist paika panna? Tuleb rohkem pingutada. Muud näitajad nibin-nabin. 


8 kommentaari:

  1. Aga, kassa tead, mis mikrolaineahi sinu toiduga teeb:
    http://napsivend.seenior.ee/napsivenna-lood/mikrolaineahi/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tean. Aga on siis parem kogu päev ilma sooja toiduta olla? Õhtul kell 22 töölt koju jõudes ju pole enam mõistlik süüa. Igal juhul parem variant, kui kõikidel tööpäevadel külma toitu päev otsa süüa ja sooja toitu üldse mitte saada.

      Kustuta
  2. Minul on kuumaõhugrill sellisteks asjadeks ... aga mikrolaineahju trafot on vaja, muu võid endale jätta

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ... ja süüa on "mõistlik" igal ajal

      Kustuta
    2. Minul on ka kodus kuumaõhugrill lisaks ahjule aga tööle ju õhugrilli kuskile panna ei saagi. Te võite siin edasi kirjutada mikrolaine kahjulikkusest. Te ei üllata selle jutuga mind. Vähemalt mina saan tööl oma lõuna soojaks teha ja muu mind üldse ei huvita. Parem soe toit, kui päevade viisi külma süüa.

      Kustuta
    3. Ega keegi ei keela ju mikrolaineid süüa, peale selle et tervisele kahjulik on maitse üsna jäle

      Kustuta
    4. See on nii kena, et te minu tervise eest nii innustunult muret tunnete. Kuna mul muid valikuid pole sooja toitu saada, siis kasutan töö juures oma lõunasöögi soojendamiseks jätkuvalt mikrolaineahju. Aga kuna te nii vastu olete sellele, et ma mikrolaineahju kasutan, siis pakun teile võimalust ise mulle tööpäevadel soe toit töö juurde tuua.

      Kustuta
    5. Heameelega tooksin, nagu Punamütsike Vanaemale, kuid ... Tartu on kolekaugel ja ise ma lombakas ka veel :(

      Kustuta