neljapäev, 23. november 2017

Kiirelt valmiv juustune hakklihasupp.


 Seda suppi teen üsna tihti. Pealegi peab ikka aegajalt ka suppi sööma. Hea lihtne ja kiirelt saab valmis ka. :)


Vaja läheb:
1 karp hakkliha (300 g)
törtsuke õli hakkliha praadimiseks (1 spl ehk15 ml)
soola ja pipar hakkliha maitsestamiseks
soovi korral ka Santa Maria liha üldmaitseainet
1 kott sügavkülmutatud köögiviljasegu (400 g)
ca 1,5 liitrit vett
ca 200 g sulatatud juustu Merevaik (mina kasutasin laktoosivaba)
maitserohelist garneerimiseks

Maks & Moorits Veisehakkliha. Pilt: netist. 
Härmavili sügavkülmutatud ühepajatoit. Pilt: netist. 
Tere laktoosivaba sulatatud juust "Merevaik". Pilt: netist. 



















Valmistamine:
Vala vesi potti ja lisa sinna pakk sügavkülmutatud köögiviljasegu.
Prae pannil õlis hakkliha. Maitsesta soola ja pipraga ja soovi korral ka lihaüldmaitseainega.
Vala pannilt praetud hallkiha potti köögiviljade juurde. Keeda köögiviljad pehmeks ja lisa Merevaik. Kuumuta segades kuni Merevaik on sulanud ja segunenud.
Tõsta valmis supp taldrikusse ja puista peale maitserohelist.

Kiirelt valmiv juustune hakklihasupp. Foto: erakogu. 
Ja siin on selle supi ühe portsu toitumisalane teave:


Head isu! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar