Selle hästi toitva ja maitsva retsepti leidsin Kadi Kõiv raamatust "LCHF Hea enesetunne rasvarikkast ja süsivesikuvaesest toidust" (siin). Ja minule omaselt ei teinud ma täpselt retsepti järgi, vaid kasutasin neid toiduaineid, mis minul külmkapist parajasti võtta oli. Kui Kadi raamatus on omletivrapp lõhetäidisega, siis minul on omletivrapp tuunikalatäidisega. Mõned muudatused tulid veel kokkamise käigus. Aga neist pisut allpool.
Omletivrapp lõhetäidisega. Kadi Kõivu LCHF raamatust. |
Omletivrapp tuunikalatäidisega osad koostisosad. Foto: erakogu. |
Vaja läheb:
2 muna (109 g)
2 spl vahukoore koort (30 g)
10 g õli
1/2 avokaadot (87 g)
1 marineeritud kurk (69 g)
1/2 punast mugulsibulat (25 g)
78 g Hellman's majoneesi
1 karp tuunikalatükke vees (93 g)
mõned tükikesed jääsalatit (27 g)
1 tomat (73 g)
mõned viilud värsket kurki (15 g)
Valmistamine:
OMLETT:
Klopi kausis lahti munad ja vahukoore koor, lisa maitse järgi soola ja pipart. Pane pannile õli ja küpseta omletti pannil (minul oli 28 cm läbimõõduga pann) kaane all vähesel kuumusel mõlemalt poolt, nagu ülepannikooki. Tõsta omlett taldrikule jahtuma.
TÄIDIS:
Haki marineeritud kurk ja sibul väikesteks tükikesteks. Lisa nõrutatud tuunikala ning lisa majonees. Sega, maitse ja vajadusel maitsesta soolaga.
SERVEERIMINE JA GARNEERING:
Rebi mõned tükid jääsalatit ja pane need omletile ühele poolele. Tõsta jääsalatile täidis ning tõsta teine pool omletti täidise peale. Viiluta poolik avokaado ja tomat. Kui on, siis lõika kurgist spetsiaalse lõikuriga pitsilised viilud.
Omletivrapp tuunikalatäidisega. Foto: erakogu. |
Omletivrapp tuunikalatäidisega toitumisalane teave. |
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar