laupäev, 17. juuni 2017

Slow cooker-is valmistatud seapraad.


Teiseks toiduks, mis oma slow cooker-is valmistasin oli seapraad. 

Potti panin:
Nõo Lihatööstuse seapraad jahutatud 1,024 kg
soola ja pipart maitsestamiseks
Seapraad kamaraga. Pilt: netist. 

Valmistamine:
Määrisin lihatüki soola ja pipraga kokku. Kamarale lõikasin noaga sisse sõrestiku. Pruunistasin lihatüki enne potti panemist igast küljest krõbedaks. 
 Viskasin õhtul pisut enne keskööd liha potti ja valisin temperatuuriks HIGH ehk kõrgema temperatuuri. Hommikul 6 paiku lülitasin poti välja. 

MINU KOMMENTAAR:
Liha oli väga maitsev ja mahlakas. Kummalisel kombel oli liha maitsestunud ka seestpoolt. Muidu on üldjuhul liha seestpoolt üsna maitsetu. Ülipehme ja maitsev liha sai! :)

Slow cooker-is valmistatud seapraad. Foto: erakogu. 
 Ja siin on umbkaudne toitumisalane teave. Mitte kuskilt ei leidnud AS Nõo Lihatööstuse jahutatud seapraeliha kalorsust. Niisiis kasutasin Rakvere Lihakombinaadi seapraad kamaraga infot. Eks nad on nibin-nabin samad:


Head isu! 

5 kommentaari:

  1. Proovisin ka UK-st tellida, soodsa hinnaga, sama moodi - ei jõudnudki kohale. Sain raha tagasi. Nüüd uued variandid kõik suht kallid. Kas jagaksid lehte, kellelt Sa oma masina ebayst tellisid?

    T.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tellisin tema käest ja selle: http://www.ebay.co.uk/itm/192157795674?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
      Eelmine läks ka minul kaduma :(

      Kustuta
    2. Kui te samasugust tahate, siis tal on veel üks järgi. Kui ostma hakkate, siis vaadake, et oleks kirjas "Tracked international postage". Jälgimiskoodiga on hea paki teekonda jälgida ja vast need pakid nii kergelt kaduma ei lähe. Temal (megadeals1) on see paki jälgimisnumbriga saatmine.

      Kustuta
  2. Kuule suur tänu! Tegin ära selle lingi kaudu, kõik sobis.

    VastaKustuta
  3. Ma hoian pöialt, et ka sinu crock pot sama kiiresti ja turvaliselt kohale jõuaks1 :)

    VastaKustuta