teisipäev, 11. oktoober 2016

Sushiomlett juustu ja kalamarjaga.


 Facebook-is ringles mingi aeg tagasi üks põnev Youtube omleti retsept, mis muutus väga populaarseks ka LCHF lehel. Otsustasin nüüd ise ka järgi proovida, kas on ka maitsev. Seda enam, et avastasin, et mul pole siin veel ühtegi omleti retsepti. 
 Mina tegin oma omleti muidugi tavapannil. No kellel ikka kodus ristküliku kujuline pann kodus oleks? Aga nagu näha, siis tavapanniga saab samuti päris edukalt seda omletti teha. 



Siin siis originaal Youtube-st.
Sushi nori lehed: Foto: netist.
Matkitud punane kaaviar. Foto: netist.


Vaja läheb:
3 kanamuna
törtsuke mirin-i
maitsestamiseks soola
tükike võid omleti küpsetamiseks
1 terve nori leht (pooleks lõigata)
4 viilu juust
majoneesi 
ca 2 sl matkitud punast kaaviari
tilli garneeringuks
Mirin Umami poest. Foto: netist.

Valmistamine:
 Klopi munad törtsukese miriniga lahti. 
 Kui kodus mirinit pole võid munad lahti kloppida ka törtsukese piimaga või rõõsa koorega. Või jätta vedelik üldse ära. 
 Maitsesta soolaga. 
 Lisa tükike võid pannile ja kui või sulanud, siis vala ca 1/2 munasegust pannile.
 Kui munasegu on hüübima hakanud aseta sellele üks poolekslõigatud nori leht ja selle peale juustuviilud. 
 Rulli omlett kokku ja vala pannile ülejäänud munasegu. Lisa hüübima hakanud munasegule nori leht ja juustuviilud. Rulli uuesti kokku. 
 Tõsta omletirull taldrikule. Nirista peale majoneesi ja kaunista kalamarja (kalamarja puudumisel asenda see matkitud punase kaaviariga) ja tillioksakestega. 
 Garneeringuks lisa taldrikule ka midagi rohelist/salatit.


Sushiomlett juustu ja kalamarjaga. Foto: erakogu.

Head isu! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar