teisipäev, 31. mai 2016

Broilerifilee spinati- toorjuustukattega.




 Selle videoretsepti leidsin siit. Maitsev ja tervislik broilerifilee.

Vaja läheb:
törtsuke õli pannile
50 g värsket spinatit
50 g toorjuustu
2 broilerifileed 
20 g parmesani juustu
paprikapulber
sool
pipar

Valmistamine:
1.Kuumuta pannil keskmisel kuumusel törtsukese õliga spinatit umbes 3-5 minutit kuni on "närtsinud". 
2. Sega spinati hulka toorjuust ja sega kuskil 30-60 sekundit. Jahuta.
3. Lõika brolerifilee sisse 1 cm vahega sisselõiked. Lõika kuskil 75 % ulatuses läbi. Jälgi, et ei lõikaks lõpuni läbi! 
4. Täida lõike vahed spinati spinati-toorjuustu täidisega. 
5. Maitsesta kana soola ja pipraga. 
6. Riivi ohtralt parmesani juustu broilerifileedele peale. 
7. Puista peale paprikapulbrit, et anda toidule värvi ja maitset. 
8. Küpseta kesmisel kõrgusel (ahju keskel) eelnevalt kuumutatud ahjus 200 kraadi juures 20-25 minutit kuni juust on sulanud ja broilerifilee on ilusti mahlakas. 
9. Serveeri endale sobiva värske salatiga.
10. Head isu! 


NB! Originaalretseptis on toorjuustu asemel ricotta ja parmesani juustu asemel on cheddar juust. Kuna minul olid kodus teised komponendid siis tegin olemasolevatega ja ka väga maitsev sai. Millegipärast arvan, et toorjuustuga ongi pisut maitsvam. Võib ju kasutada veel mõnd maitsestatud toorjuustu. Näiteks maitserohelisega või paprikaga vms. Paprikapulber sobib sinna kohe kindlasti nagu rusikas silmaauku :D Mõnusa maitsenüansi annab. Parmesani juust aga andis krõbeda soolaka katte mahlase broilerifilee peale mis samuti minu arvates väga sobis. Väga maitsev ja hea lihtne teha ja saab ruttu valmis ka. 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar